Allgencia rekrytering & bemanning
Allgencia rusta och matcha möte med deltagare

Om oss

Vi har hjälp arbetssökande sedan 2012 och vill hjälpa dig till sysselsättning genom att rusta dig och sedan matcha dig med en arbetsgivare. Vårt mål är att varje möte med oss ska ge dig något.

Välkommen till Allgencia

Hos oss möter du personal som utbildat arbetsförmedlare inom coachande arbetssätt, strukturerat arbetssätt gentemot arbetsgivare, rådgivning till arbetsförmedlarna, arbetsförmedlare med inriktning mot företagsarbete, Fältarbetare, behandlingsassistenter, studie- och yrkesvägledare samt tidigare egna företagare.


Flera ur personalen har erfarenhet och engagemang inom idrotten, där några tränat/tränar ungdomslag, medan andra har tränat seniorlag på högre nivå. Vi tror att vår erfarenhet hjälper dig att hitta din nya arbetsgivare eller medarbetare!


Vi tror på att det finns en plats för alla

Vår Mission


Allgencia startade i Sollefteå 2012 med fokus på att hjälpa företag och arbetsgivare som behöver hjälp rörande personalfrågor, samt personer som behöver hjälp att finna en lösning på sin arbetslöshet.

Vår Vision


Vi vill vara den naturliga samarbetspartnern för arbetssökande och arbetsgivare på de orter vi verkar på.

Vårt mål


Vi på Allgencia har många kompetenser, bredden av kunskaper och meriter är stor. Men framförallt kommer du att mötas av personal som är handplockade just för att de har ett gott hjärta till att vilja hjälpa just dig att komma vidare. Vårt mål är att varje möte med oss ska ge dig något av värde!

unsplash